Sosyal Medya

Politika

Devlet Bahçeli, Dervişoğlu’nun attığı ipi odasına asacak

MHP Lideri Devlet  Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli’nin atılan ipi…

Devlet Bahçeli, Dervişoğlu’nun attığı ipi odasına asacak

MHP Lideri Devlet  Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Bahçeli’nin atılan ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

Bahçeli’nin isteğinin ardından açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Başkanımızın o ipi odasına asacağını ifade etmişler. Dervişoğlu’nun ip attı ama önce kendi ipini atsaydı bu millet için daha faydalı olurdu. Kendisi başkan oldu ancak partisindeki vekillerini bile tutamıyor. Bırakın ip atmayı bir söz bile söylememesi gerekirdi.

Eskiye de bir atıfta da bulunarak yaptığı şey şovdur. Kendisi bir şov yapma gereğinde bulunmuş. Dervişoğlu şaşırmış durumda tüm tuşlara basmaktadır. Genel Başkanımız da çok güzel bir cevap vermiş. Bu bir öngörü meselesidir. Bahçeli, bu öngörülerinde hep haklı çıkmıştır. Ama tek yanlışımız oldu. O da haklılığımızın hep geç anlaşılmasıydı.” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yaptığı konuşmada ‘Al şu ipi başının ucuna as’ demiş, kürsüden urgan ipi atmıştı.

Dervişoğlu, geçmişte Bahçeli’nin Recep Tayyip Erdoğan’a ip attığını belirterek, “Bahçeli ‘Ben asamadım, sen as’ demişti. Madem ki milattır, o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğini katlettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin isteğinin üzerine konuşan Dervişoğlu, “Odasına urganı değil, konuşmamı assın. Biz milliyetçilikten çok cumhuriyet değerlerini savunuyoruz” dedi. İYİ Parti lideri, “Urgan şu an nerede bilinmiyor, arkadaşlardan biri almış olabilir. Bulunduğu takdirde, Devlet Bey isterse veririm” diye ekledi.

 

 

 

 

sozcu.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler