Sosyal Medya

Gündem

Mansur Yavaş’tan cumhurbaşkanlığı adaylık açıklaması: ‘Partim gösterirse aday olacağım’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili konuştu. Türkiye’de şu an böyle bir gündemin olmadığını belirten Yavaş,…

Mansur Yavaş’tan cumhurbaşkanlığı adaylık açıklaması: ‘Partim gösterirse aday olacağım’
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili konuştu. Türkiye’de şu an böyle bir gündemin olmadığını belirten Yavaş, “Partim gösterirse Cumhurbaşkanlığına aday olacağım” dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde bu yıl 27’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katıldı. Burada konuşan Yavaş’ın gündeminde cumhurbaşkanlığı adaylığı, ekonomi ve okullardaki temizlik sorunu vardı.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili konuşan Yavaş, “Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız. Şu andaki gündemimiz bütün belediye başkanlarıyla birlikte çalışmak” dedi.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle halkın dar boğazda olduğunu söyleyen Yavaş, okullardaki temizlik sorununa da dikkat çekti. Okulların temizlenmediğini söyleyen Yavaş, belediyenin temizlemesine de izin vermediklerini belirtti.

Yavaş, emekliler için belediyenin verdiği desteklerin devam edeceğini söyledi.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler