Sosyal Medya

Para-banka-finans

Faizsiz Krediler ile Zaman Kaybetmeden İhtiyacınıza Ulaşın

Advertorial       Adından da anlaşılacağı gibi faizsiz kredi, faiz ödemeden kredi almanıza ve geri ödemenize olanak tanır. Bir…

Faizsiz Krediler ile Zaman Kaybetmeden İhtiyacınıza Ulaşın

Advertorial

 

 

 

Adından da anlaşılacağı gibi faizsiz kredi, faiz ödemeden kredi almanıza ve geri ödemenize olanak tanır. Bir diğer deyişle sıfır faizli krediler, borçluların geri ödeme tarihine uymaları durumunda ana parayı ödemelerini gerektirir. Ancak, ana paranın yanında dosya masrafı ve sigorta ücreti gibi ek masraflar eklenebilir. Bu tür bir kredi, faizli bir ihtiyaç kredisine kıyasla önemli miktarda tasarrufa imkan tanıyabilir ve en baştan toplam borcunuzu hesaplamanızı kolaylaştırabilir. Ancak unutmayın, faizsiz bir kredi mutlaka tüm finansman maliyetlerini ortadan kaldırmaz. Bu haberde, faizsiz kredilerin özelliklerini, başvuru yöntemlerini, gerekli belge ve koşulları bulabilirsiniz.

Faizsiz (Sıfır Faizli) İhtiyaç Kredisi Almak İçin Gerekenler

Faizsiz ihtiyaç kredisi, belirli kurallar ve koşullar çerçevesinde alınır.  Bu koşullar genellikle; belirli ve net bir düzenli gelire sahip olmak, güncel kredi puanının yeterli olması şeklinde özetlenebilir. Ancak bazı bankalar, müşteri kazandırma politikaları gereği yeni müşterilere özel %0 faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları hazırlayabilirler. Böyle bir şart olursa, faizsiz krediyi kullanmak için daha önce o bankanın müşterisi olmamanız ve kampanya dahilinde banka ile çalışmaya başlamanız halinde %0 faizli krediye başvuru yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra faizsiz kredi sunan kurum ve kuruluşların aradığı farklı farklı koşul ve gereklilikler de talep edilebilir. Buna göre öne çıkan farklı koşul ve gereklilikler de şunlar olabilir:

  • Belli bir tarih aralığında kredi veren bankanın mobil uygulamasını indirmek
  • Online başvuru yapmak
  • Azami-asgari tutar ve vade seçeneklerine göre seçim yapmak
  • Sigortalı kredilerde belirtilen yaş sınırının üstünde olmamak

Faizsiz kredi seçeneklerini karşılaştırma platformları üzerinden tek bir sayfada görüntüleyebilir, vade sürelerini, kredi tutarlarını ve aylık ödemeleri kolayca karşılaştırabilirsiniz.

Faizsiz Kredilerin Özellikleri

Online başvuru kolaylığı: Yukarıda da değindiğimiz üzere pek çok faizsiz kredi başvurusu online olarak yapılabilir. Hatta kimi kampanyalarda fiziki şubelerde faizsiz kredi başvurusuna bulunmak mümkün değil. Bu noktada ilgili banka veya finans kuruluşunun mobil uygulaması ya da internet bankacılığı üzerinden hızlıca başvuru yapabilirsiniz. Böylelikle şubeye gitme, sıra bekleme gibi adımları atlayarak kolay bir şekilde işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı sonuç alma: Online faizsiz kredi başvuruları, çok hızlı bir şekilde sonuçlanır. Kredi onayı/reddi genellikle hızlı bir şekilde sonuçlandığı için vakitten de tasarruf sağlayabilirsiniz. Bu hızlı süreç sayesinde, kredisi onaylanan müşteriler acil finansman ihtiyaçlarını hemen temin edebilir.

Belge ve evrak kolaylığı: Faizsiz kredi başvurularında genellikle minimum oranda belge istenir. Bu da karmaşık evrak işleri ve takibi ile uğraşmadan, kolayca kredi başvurunuzu yapabilmenizi sağlar. İşlemlerinizi minimum evrak ile ve online kanallarda hızlıca gerçekleştirebildiğiniz için başvuru süreci de kolay atlatılır.

Anında kredi kullanımı: Onaylanan kredi, çok kısa bir süre içerisinde müşterinin ilgili banka hesabına aktarılır. Dolayısıyla beklenmedik harcamalar ve acil finansman ihtiyaçlarında zaman kaybetmeden krediye erişmek mümkün hale gelir.

Öngörülebilir ödeme planı: Faizsiz/sıfır faizli krediler, bir faiz oranına sahip olmadığı için daha net ve kolay anlaşılır bir ödeme planı çıkarır. Bu kredilerde kişiler, yalnızca ana para ve varsa ek masrafları karşılar. Bu da başvuru aşamasındayken bile ödenecek toplam miktarı bilmek, borcu daha kolay yönetmek anlamına gelir.

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler