Sosyal Medya

Politika

Biden adaylıktan çekilmeyeceğinin altını çizdi

ABD’de Başkan Joe Biden, kongre üyesi Demokratlara gönderdiği bir mektupta, adaylığını bırakması yönündeki çağrılara karşı sağlam durmaya devam etti ve…

Biden adaylıktan çekilmeyeceğinin altını çizdi

ABD’de Başkan Joe Biden, kongre üyesi Demokratlara gönderdiği bir mektupta, adaylığını bırakması yönündeki çağrılara karşı sağlam durmaya devam etti ve yarışta kalıp kalmaması konusunda Demokratları parçalayan parti içi dramaya bir “son” verilmesi çağrısında bulundu.

 

Biden  yazdığı iki sayfalık mektupta “nasıl ilerleyeceğimiz sorusu bir haftayı aşkın bir süredir tartışılıyor. Ve artık bunun sona ermesinin zamanı geldi.” Partinin “tek bir işi” olduğunu ve bunun da Kasım ayında GOP’un muhtemel başkan adayı Donald Trump’ı yenmek olduğunu vurguladı.

Biden mektubunda “Demokratik Kurultay’a 42 gün, genel seçimlere ise 119 gün kaldı” dedi. “Önümüzdeki görevle ilgili herhangi bir kararlılık zayıflaması ya da netlik eksikliği sadece Trump’a yardımcı olur ve bize zarar verir. Bir araya gelmenin, birleşik bir parti olarak ilerlemenin ve Donald Trump’ı yenmenin zamanı geldi.”

Mektup kampanya tarafından 4 Temmuz tatilinin ardından Washington’a dönen Demokrat milletvekillerine gönderildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

foreks.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler