Sosyal Medya

Gündem

Özgür Özel dünya’ya seslendi: “Filistin Devleti’ni tanımaya davet ediyorum”

Norveç, İspanya ve İrlanda’nın Filistin Devleti’ni tanıyacağını açıklamasının ardından CHP Lideri Özel, ülkelere çağrıda bulundu. Özel, “Dünya ülkelerini Gazze’de devam…

Özgür Özel dünya’ya seslendi: “Filistin Devleti’ni tanımaya davet ediyorum”

Norveç, İspanya ve İrlanda’nın Filistin Devleti’ni tanıyacağını açıklamasının ardından CHP Lideri Özel, ülkelere çağrıda bulundu. Özel, “Dünya ülkelerini Gazze’de devam eden insanlık dışı duruma karşı ses yükseltmeye ve Filistin Devleti’ni tanımaya davet ediyorum” dedi.

 

Norveç, İspanya ve İrlanda, Filistin Devleti’ni resmen tanıyacağını açıklamıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından üç ülkenin Filistin Devleti’ni tanıma yönündeki kararından memnuniyet duyduğunu belirterek ülkelere çağrıda bulundu. Özel, Dünya ülkelerini Gazze’de devam eden insanlık dışı duruma karşı ses yükseltmeye ve Filistin Devleti’ni tanımaya davet ediyorum.” dedi.

Özgür Özel, X hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

”İspanya’nın, Norveç’in ve İrlanda’nın Filistin Devleti’ni tanıma yönündeki kararlılıklarını büyük bir memnuniyetle karşılıyorum. Dünya ülkelerini Gazze’de devam eden insanlık dışı duruma karşı ses yükseltmeye ve Filistin Devleti’ni tanımaya davet ediyorum.”

 

 

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler