Sosyal Medya

Borsa

Karel, Yerli ve Yenilikçi Savunma Teknolojileriyle SAHA EXPO 2024’te…

Savunma sanayi ve haberleşme teknolojilerinde Türkiye’nin öncü firması Karel, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda yer alacağını duyurdu...

Karel, Yerli ve Yenilikçi Savunma Teknolojileriyle SAHA EXPO 2024’te…

Türkiye teknoloji sektörünün lider şirketlerinden Karel, 22-26 Ekim arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda yer alacak. Dünyanın ilk Savunma Sanayi Sanal Fuarı olan EXPO Savunma’da ziyaretçiler, Karel’in savunma sanayi alanındaki ürün ve çözümlerini yakından tanıma fırsatı bulacak.

Savunma sanayi ve haberleşme teknolojilerinde Türkiye’nin öncü firması Karel, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nda yer alacağını duyurdu. 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte Karel, geliştirdiği yüksek teknolojili savunma ürünlerini ve yeni nesil iletişim çözümlerini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

Ziyaretçiler, fuar alanında 1D-09 No’lu stantta, Karel’in savunma sanayi alanındaki ürün ve çözümlerini yakından tanıma fırsatı bulacak. Bu çözümler, askeri haberleşme sistemleri, güvenli iletişim altyapıları ve kritik görev sistemlerine odaklanıyor. Karel’in ileri teknolojilerle donatılmış ürünleri, yerli ve milli üretim gücüne dayanıyor. Şirket, bu yılki fuarda, özellikle askeri kullanım için tasarlanan, farklı senaryolara karşı dayanıklı, güvenli ve kesintisiz haberleşme imkânı sunan ürün ve çözümlerini tanıtacak.

‘Türkiye’nin Yerli ve Milli Teknoloji Vizyonuna Tam Destek’

Karel Savunma Sanayi Grup Başkanı Yavuz Bayiz, fuar öncesinde yaptığı açıklamada, “Ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak, önceliklerimizden biri. Kendi mühendislerimiz tarafından geliştirilen yerli ve milli çözümlerle ülkemizin savunma ve iletişim altyapısına değer katmaya devam ediyoruz. SAHA EXPO, bu anlamda hem Türkiye’nin hem de Karel’in teknolojik gücünü dünya ile paylaşmak için eşsiz bir platform. Bu yıl da inovatif ürünlerimizi, küresel savunma ve havacılık sektörüne sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Karel’in savunma sanayi çözümleri, ordu ve güvenlik güçlerinin zorlu koşullarda görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerine yardımcı oluyor. Kara, deniz ve hava kuvvetleri için farklı ihtiyaçlara özel olarak tasarlanan bu ürünler, günümüzde ordu ve güvenlik güçlerinin ihtiyaçları için ölçeklenebilir bir yapıda yaygın olarak kullanılıyor.

Karel’in SAHA EXPO 2024’te tanıtacağı yenilikçi ürünlerden bazıları:

  • IKT110 İç Konuşma Sistemi ve Kablosuz Başlık Takımı Modülü
  • Komuta ve kontrol süreçlerini optimize etmek için geliştirilen DURABOOK & COMSOFT yazılımı
  • AG101 ve AG102 Askeri Ağ Geçidi
  • TAG102 Askeri Telsiz IP Ağ Geçidi
  • HELO Helikopter Platformu Anons Sistemi
  • BFI / Yedek Uçuş Gösterge Sistemi
  • DS200T IP Telefon Santrali
  • SRC-GB Sayısal Radyo Link Cihazı

150 bin kişinin katılması bekleniyor

Avrupa’nın en büyük sanayi topluluğu SAHA İstanbul tarafından iki yılda bir düzenlenen SAHA EXPO, dünyanın ilk Savunma Sanayi Sanal Fuarı olarak sektörde önemli bir yere sahip. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşecek fuara, dünyanın dört bir yanından firmalar ve kurumlar katılacak. Bu yıl 4’üncüsü gerçekleşecek ve 150 bin kişinin katılmasının beklendiği fuarda, 5 pavilyon bulunacak. 2022 yılında organize edilen etkinlikte uzay, test ve sertifikasyon ile yazılım pavilyonları yer alırken, bu yıl ilk defa siber güvenlik ve yapay zekâ pavilyonu açılacak.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler