Sosyal Medya

Politika

Özel: “Paşa’ya selamı çakıyoruz, Avrupa Birliği’ne giriyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bizim istikametimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği taraftır. Çok basit, yönü o tarafa çeviriyoruz, Selanik’e, Paşa’ya…

Özel: “Paşa’ya selamı çakıyoruz, Avrupa Birliği’ne giriyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bizim istikametimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği taraftır. Çok basit, yönü o tarafa çeviriyoruz, Selanik’e, Paşa’ya selamı çakıyoruz, Avrupa Birliği’ne giriyoruz. Bu milletin yüzünü güldürüyoruz” dedi.

 

Özel, Balıkesir’in Manyas ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Duru’yu ziyaret etti.

Gelecek yerel seçimlerde dört kişiden üçünün, genel seçimlerde de üç kişiden ikisinin oyunu alma hedefini hem ilçe başkanlarına hem de belediye başkanlarına emanet ederek Manyas’tan ayrılacağını söyledi.

İktidara dünden daha yakın olduklarını ifade eden Özel, “Yarının bugünden güzelliği ne? Yarın daha da yakın olacağız. Her gün bir bir, bir bir iktidar yürüyüşümüz adım adım, gün gün ilerliyor” dedi.

Hedeflerinin iktidar olduğunu belirten Özel, “Bu gidişle, olursa bir seneyi geçmeden, bir seneyi biraz geçe, seneye kasımda bir erken seçimden kaçamazlar ve o seçim günü geldiğinde 100 yıl sonra yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi, iktidar partisi olacak, yine bu milletin yüzünü güldürecek, yine Türkiye şaha kalkacak, yine Türkiye gelişmiş ülkelerin korkulu rüyası olacak, yetişecek, onları aşacak. Avrupa Birliği’ne girecek, parası değer kazanacak” dedi.

CHP iktidara geldiğinde fiyatlardan bir sıfır atacaklarını belirten Özel şöyle konuştu:

“10 kat fazla alım gücü. Ne sayede? Avrupa Birliği sayesinde. Oraya giren, o hedefe ulaşıyor. Bunlar bıraktılar, yönü başka tarafa çevirdiler.

Bizim istikametimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği taraftır. Çok basit, yönü o tarafa çeviriyoruz, Selanik’e, Paşa’ya selamı çakıyoruz, Avrupa Birliği’ne giriyoruz. Bu milletin yüzünü güldürüyoruz. Başka yolu yok.”

 

 

 

 

 

diken.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler