Sosyal Medya

Gündem

Erdoğan’dan kabinede değişiklik mesajı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde değişiklik olabileceği mesajını verdi. Erdoğan, AKP Genel Başkan Yardımcılarında da bazı değişiklikler olabileceğini…

Erdoğan’dan kabinede değişiklik mesajı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip ErdoğanCumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde değişiklik olabileceği mesajını verdi. Erdoğan, AKP Genel Başkan Yardımcılarında da bazı değişiklikler olabileceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Emniyet, yargı, medya konularında atılacak adımlar olduğunu görüyoruz” açıklamasını yaptı. Toplumdaki cezasızlık algısına müsaade etmeyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı, “Ceza infaz sisteminde yapacağımız değişikliklerle suç işleyen cezaevine mutlaka gireceğini bilecek” dedi. 

Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerin ardından dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.

​​​​​​​Erdoğan, “Siz de defaatle bir yenilenme olacağını söylüyorsunuz. Peki değişim sadece kadrolarda mı olacak, yoksa parti programında, parti tüzüğünde bir değişim de görür müyüz?” şu bilgileri verdi:​​​​​​​

“Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. Genel başkan yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem genel başkan yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir.”

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler