Sosyal Medya

Gündem

RTÜK başkanı Şahin, Fatih Altaylı’ya yapılan ‘yavşak’ yorumunu alkışladı

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Fatih Altaylı’ya ‘yavşak’ diyen Milliyet yazarı Zafer Şahin’i alkışladı. Şahin X hesabından gazeteci…

RTÜK başkanı Şahin, Fatih Altaylı’ya yapılan ‘yavşak’ yorumunu alkışladı

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Fatih Altaylı’ya ‘yavşak’ diyen Milliyet yazarı Zafer Şahin’i alkışladı.

Şahin X hesabından gazeteci Fatih Altaylı’ya “Fatih Altaylı adlı yavşak, Kılıçdaroğlu’nun buluştuğu gazeteciler için ‘ayak takımı’ ifadesini kullanmış. O toplantıya katılan biri olarak tıklanma ve etkileşim için her yere kuduz gibi saldıran bu zengin oğlanına cevap verme hakkımı kullanıyorum. Ayak takımındanım Altaylı. Senin gibi yavşak, her devrin adamı bir faşist olmaktan iyidir. Gurur duyarım ayak takımından olmaktan” diye yazdı.

Altaylı’yı ‘FETÖ’ üzerinden de hedef alan Şahin mesajının devamında da “Şimdi git beni dava et. Bunları mahkemede de söylemek istiyorum” çağrısında bulundu.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bu paylaşımı X hesabından ‘alkış’ emojisiyle alıntıladı.

‘Bana layık gördüğü sıfat ona daha çok yakışır’

Konuya YouTube kanalındaki programda değinen Altaylı’ysa paylaşımı yargıya taşıyacağını belirterek, RTÜK başkanıyla da mahkemede hesaplaşacağını söyledi:

“RTÜK başkanı doğrudan doğruya bana hakaret eden bir tweet atmış, kendine yakışan şekilde bana ‘yavşak’ demiş. Bana ne dediyse mislisi kendisidir. Bir süre sonra da silmiş. Bende ekran görüntüsü var, bilsin. Bir kamu görevlisi olarak yaptığı için mahkemeye vereceğim. RTÜK’te benimle ilgili toplantılara katılmaması yönünde bir talebim olacak yargıdan. Kendisiyle mahkemede hesaplaşacağız. Bana layık gördüğü sıfat ona daha çok yakışır.”

 

 

 

 

diken.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler