Sosyal Medya

Genel

İmamoğlu’ndan Yenidoğan çetesi açıklaması

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul’da bebek ölümlerine sebep olan yenidoğan çetesi hakkında açıklama yaptı. “Yenidoğan bebeklerin ölümünden menfaat sağlayan canilerin, çetelerin…

İmamoğlu’ndan Yenidoğan çetesi açıklaması

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul’da bebek ölümlerine sebep olan yenidoğan çetesi hakkında açıklama yaptı. “Yenidoğan bebeklerin ölümünden menfaat sağlayan canilerin, çetelerin bu kötülüğü yaparken ortaya çıkan konuşmaları kan dondurucu.” diyen İmamoğlu, “Kim varsa, en üst dereceden cezalandırılması temennimdir.” dedi.

 

İstanbul’da sağlık skandallarına bir yenisi eklendi. 47 kişilik bir suç örgütünün, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları ile iş birliği yaparak, acil müdahale gerektiren bebek hastaları, önceden anlaşmalı oldukları özel hastanelere yönlendirdiği ve bu süreçte bebek ölümlerine yol açtığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ‘yenidoğan çetesi’ hakkında açıklama yaptı. İmamoğlu, “Ne yazık ki ülkemizde her gün dehşet ve kaygı verici gelişmelere tanık oluyoruz. Yenidoğan bebeklerin canına kast edecek kadar vicdansızlaşmış kim varsa, en üst dereceden cezalandırılması temennimdir.” dedi.

X hesabından açıklamada bulunan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Yenidoğan bebeklerin ölümünden menfaat sağlayan canilerin, çetelerin bu kötülüğü yaparken ortaya çıkan konuşmaları kan dondurucu. Ne yazık ki ülkemizde her gün dehşet ve kaygı verici gelişmelere tanık oluyoruz. Yenidoğan bebeklerin canına kast edecek kadar vicdansızlaşmış kim varsa, en üst dereceden cezalandırılması temennimdir.”

 

 

 

 

 

karar.com

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler