Sosyal Medya

Genel

Erdoğan, ‘uyutma’ düzenlemesine “Evet” oyu veren milletvekillerini tebrik etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sokak hayvanlarını ‘uyutma’ düzenlemesine “Evet” oyu veren milletvekillerini tebrik etti.   Sahipsiz sokak köpeklerini uyutmayı öngören ‘Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair…

Erdoğan, ‘uyutma’ düzenlemesine “Evet” oyu veren milletvekillerini tebrik etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sokak hayvanlarını ‘uyutma’ düzenlemesine “Evet” oyu veren milletvekillerini tebrik etti.

 

Sahipsiz sokak köpeklerini uyutmayı öngören ‘Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ Meclis Genel Kurulu’nda kamuoyunun tepkilerine rağmen kabul edildi.

Partisinin genel merkezinde düzenlenen ‘Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, düzenlemeye “Evet” diyen milletvekillerini tebrik etti.

Erdoğan devamında şunları dedi:

“Milletin meclisi bir kez daha milletin sözünü dinlemiş, son derece kritik bir sınavı alnının akıyla vermiştir. Milletimizin acil çözüm beklediği başıboş köpek meselesini, hükümet, yerel yönetimler ve hayvan severler el ele vererek kısa sürede hal yoluna koyacağız.”

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

* Muhalefet fildişi kulelere hapsoldu. Milli meselelerin tamamında savrulmalar yaşadılar.  Filistin direnişine terör yaftası kurmakta gösterdikleri mahareti İsrail’in vahşi katliamlarına tepki vermekte gösteremediler. Benzer basiretsizliği Mavi Vatan konusunda görüyoruz. Ülkemizi yayılmacılıkla itham ederek birilerine göz kırpıyorlar. Bunun adı sorumsuzluktur, şuursuzluktur, gaflettir.

* İsrailli yetkililerin küstah açıklamaları karşısında son iki gündür siyasi parti gözetmeksizin milletimizin fertlerinin sergilediği dik ve dirayetli duruşu kıymetli duruşu belirtmek istiyorum. Türkiye olarak bundan 500 yıl önce engizisyondan kaçan Musevilere kucak açtıysak, Hitler’in toplama kamplarından kaçan Yahudilere nasıl kol kanat gerdiysek, bugün de mazlum ve mağdurların yanındayız.

Torunu gitmesini engellemiş

* İnsana ve insani değerlere yönelik savaş birçok alanda şiddetini artırarak devam ediyor. Şu bölüm çok hasas, çok önemli; Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Macron beni davet etti. Ben de gelebileceğimi söyledim. 13 yaşındaki torunum “Dede gitme” dedi. “Niye” dedim. “Orada LGBT gösterisi yapacaklar” dedi. Çıkardı bana Instagram’dan o görüntüleri gösterdi. “Tamam kızım gitmeyeceğim” dedim.

 

 

 

 

 

 

diken.com.tr

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler