Sosyal Medya

Genel

Hüseyin Vodinalı: DAVOS’TAN ‘HASTALIK X’ TATBİKATI: “Covid’den 20 Kat Daha Fazla Ölüm”

Klaus Schwab ve Dünya Ekonomik Forumu bu hafta, “Covid pandemisinden 20 kat daha fazla can kaybına” yol açacağını iddia ettikleri…

Hüseyin Vodinalı:  DAVOS’TAN ‘HASTALIK X’ TATBİKATI: “Covid’den 20 Kat Daha Fazla Ölüm”

Klaus Schwab ve Dünya Ekonomik Forumu bu hafta, “Covid pandemisinden 20 kat daha fazla can kaybına” yol açacağını iddia ettikleri gizemli “Hastalık X” ile ilgili bir masa üstü tatbikatı düzenliyor.

WEF’e göre, 17 Ocak’ta başlayacak toplantı, sağlık hizmetlerini “önümüzdeki birçok zorluğa” hazırlamak için gereken çabaları ele alacak.

Dünya Ekonomik Forumu’nun internet sitesinde yaklaşan pandemi toplantısına ilişkin duyurusu şöyle:

“Dünya Sağlık Örgütü’nün bilinmeyen bir “Hastalık X”in koronavirüs pandemisinden 20 kat daha fazla ölümle sonuçlanabileceğine dair yeni uyarıları dikkate alındığında, hangi yeni çabalara ihtiyaç var?”

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve önde gelen Orta Doğu liderlerinin önümüzdeki hafta İsviçre’nin kayak merkezi Davos kasabasında yapılacak Dünya Ekonomik Forumu’na katılmaları planlanıyor.

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, AB Komisyon Başkanı Ursula Von der Leyen ve 40’tan fazla dışişleri bakanının da etkinlikte bulunacağı duyuruldu.

WEF’in “Hastalık X” tatbikatları, Ekim 2019’da Dünya Ekonomik Forumu ile Bill ve Melinda Gates Vakfı himayesinde gerçekleştirilen, koronavirüs pandemisini konu alan bir hazırlık tatbikatı olan “Event 201″i anımsatıyor.

Event 201’de Dünya Sağlık Örgütü, Anthony Fauci, CIA ve diğerleri de dahil olmak üzere olağan şüpheliler yer almıştı ve hemen ardından malum ‘pandemi’ patlak vermişti.

KAYNAK: https://thepeoplesvoice.tv/wef-holding-urgent-disease-x-tabletop-exercises-20-times-more-casualties-than-covid/

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler