Sosyal Medya

Ekonomi

Atilla Yeşilada video: Ekonomi programı komada! İmamoğlu’na siyasi yasak & Yabancılar Erdoğan’a güvenmiyor

Atilla Yeşilada ile Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak verilmesi durumunda ekonomide neler yaşanacağını, gündemden kalkan vergi paketinin ne demek olduğunu, BDDK başkan yardımcısının düğünündeki davetlileri ve takı törenini konuştuk.

Atilla Yeşilada video: Ekonomi programı komada! İmamoğlu’na siyasi yasak & Yabancılar Erdoğan’a güvenmiyor

Atilla Yeşilada ile Ekrem İmamoğlu’na siyasi yasak verilmesi durumunda ekonomide neler yaşanacağını, gündemden kalkan vergi paketinin ne demek olduğunu, BDDK başkan yardımcısının düğünündeki davetlileri ve takı törenini konuştuk.

 

İyi seyirler…

00:00 Merhaba
01:45 FÖŞ Londra’da yatırımcılarla görüştü
05:52 Ekonomik program komaya girdi
07:52 Bu şartlarda enflasyon düşer mi?
10:36 Ekrem İmamoğlu’na yasak büyük risk
12:04 Ekonomide riskler ve fırsatlar
15:04 İmamoğlu’na yasağın ekonomik etkileri
18:10 BDDK başkan yardımcısının düğünü ve davetliler
20:14 ABD seçim anketleri ne diyor?

Sosyal medyada finans ve ekonomi yorumcularını neden takip ettiğinizi anlamaya yönelik değerli bir doktora araştırması yürütülüyor. Finans ve ekonomi odaklı içerik üreticilerini, yani finans influencer’larını neden takip ettiğiniz, dinlediğiniz ve izlediğiniz üzerine hazırlanan bu anket, araştırmanın önemli bir parçasını oluşturuyor.

Anket yaklaşık 10 dakika sürüyor ve cep telefonunuzdan da rahatlıkla doldurabilirsiniz. Anket tamamen anonim olup, kişisel bilgileriniz gizli tutulacaktır.

Boğaziçi Üniversitesi’nde yapılan bu araştırmaya katılarak ve çevrenizle paylaşarak destek olmanızı rica ediyoruz. Katılımınız, finans influencer’larının etkisini daha iyi anlamamız için büyük önem taşıyor. Şimdiden katılımınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz!

Ankete katılmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

 

https://tr.surveymonkey.com/r/H5RWZ8Y

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler