Sosyal Medya

Dünya Ekonomisi

Serdar Pazı – Atilla Yeşilada söyleşisi: Şimdi Ben Soruyorum: Senin Enflasyonun Kaç?

30 yıllık dostum ve meslektaşım Serdar'la on-line da olsa buluşmak -haz verdi. Önce Borsa'da ralliyi tökezleten unsurları masaya yatırdık. Son Çarşamba akşamı Fed'in alacağı kararı  ve niye şahin mesajın Gelişmekte Olan Piyasaları rahatsız edeceğini. ...Sonra laf lafı açıt, geldik enflasyona

Serdar Pazı – Atilla Yeşilada söyleşisi:  Şimdi Ben Soruyorum: Senin Enflasyonun Kaç?

Şimdi Ben Soruyorum: Senin Enflasyonun Kaç? #borsa #vergi #enflasyon Ekonomist Serdar Pazı “Şimdi Ben Soruyorum” programında Atilla Yeşilada’yı ağırlıyor. Serdar Pazı, konuğu Atilla Yeşilada ile gündemi ve piyasaları “Senin Enflasyonun Kaç?” başlığı altında değerlendirdi.

 

30 yıllık dostum ve meslektaşım Serdar’la on-line da olsa buluşmak -haz verdi. Önce Borsa’da ralliyi tökezleten unsurları masaya yatırdık. Son Çarşamba akşamı Fed’in alacağı kararı  ve niye şahin mesajın Gelişmekte Olan Piyasaları rahatsız edeceğini.

 

Yılın ikinci   yarısında tüm riskli varlıklar jeo-politik   riskleri iskonto etmek zorunda kalacak.  Trump’ın yeniden seçilmesi  ihtimali tartışılmaya başlarken, Macro’un parlamentoyu yenileme kararı Fransız tahvillerinde satışı başlattı bile.

Söyleşinin  önemli bölümünü enflasyon görünümüne ayırdık. Ben bir kez daha TCMB’nin  son çeyrekte faiz artırmaya zorlanacağı görüşümü ifade ettim.

✅ Integral Yatırım’da hisse hesabı açmak için link’e tıklamanız yeterli: https://integralyatirim.com.tr/accoun…

 

 

✅ Dolar, Euro, Altın, Endeks ve VİOP yatırımlarınızda kaldıraçlı işlem yapmanın tam zamanı: https://lp2.integralyatirim.com.tr/8g…

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler