Sosyal Medya

Politika

CHP’nin İstanbul’da ilçe belediye başkan adayları sızdı!

 CHP'nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiği ve bazı ilçelerde değişikliklerin yaşanacağı iddia edildi.

CHP’nin İstanbul’da ilçe belediye başkan adayları sızdı!

 CHP’nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiği ve bazı ilçelerde değişikliklerin yaşanacağı iddia edildi.

 

İddialara göre, Beşiktaş, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Kartal ve Beylikdüzü ilçelerinde mevcut belediye başkanlarının tekrar aday gösterileceği gündemde.

 

31 Mart Yerel Seçimleri için tüm partilerde ve ittifaklarda aday belirleme süreci hızla ilerliyor. Özellikle İstanbul’da, CHP’nin ilçe belediye başkan adaylarının netleştiği ve bazı ilçelerde değişimlerin beklendiği konuşuluyor.

 

Sözcü yazarı İsmail Saymaz’ın aktardığı bilgilere göre, Bakırköy, Maltepe, Kadıköy, Esenyurt, Adalar ve Şişli ilçelerinde belediye başkanlarının değişeceği öngörülüyor. Ancak Beşiktaş, Kartal, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçelerinde mevcut belediye başkanlarının yerlerinde kalacağı belirtiliyor. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in ise durumları henüz netlik kazanmadı.

 

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ekibinden isimlerin de adaylık için gösterileceği konuşuluyor.

 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın Fatih’ten, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı Emrah Şahan’ın Şişli’den ve Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş’ın Üsküdar’dan aday gösterilmesi bekleniyor.

 

Diğer ilçelerde adı geçen bazı aday adayları ise şu şekilde;

 

DİĞER İLÇELER

Adalar: Ali Ercan Akpolat, Esra Huri Bulduk

Bahçelievler: Yüksel Yalçın, Selami Aykut

Beyoğlu: Orhan Alkan, İnan Güney

Bayrampaşa: Hasan Mutlu, Seda Türkoğlu

Çatalca: Mehmet Çoban, Erhan Güzel

Çekmeköy: Can Gebetaş, Seyfettin Yıldırım

Eyüpsultan: Emel Bilenoğlu, Bülent Özmen

Güngören: Temel Akkoç

Kadıköy: Mesut Kösedağı, Hakan Şişik, Barış Antik

Maltepe: Onursal Adıgüzel, Esin Köymen

Pendik: Tarık Balyalı

Silivri: Bora Balcıoğlu, Doruk Bulut

Tuzla: Eren Ali Bingöl, Bülent Akköse”

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler