Sosyal Medya

Politika

Anket: CHP’li seçmen en çok kime güveniyor, Kılıçdaroğlu’nun karşısına kim çıkacak?

ALF Araştırma, CHP içerisinde bulunan siyasetçilere yönelik bir anket yaptı. Araştırma şirketi CHP seçmenine “CHP’deki siyasetçiler içerisinde en güvendiğiniz 3…

Anket: CHP’li seçmen en çok kime güveniyor, Kılıçdaroğlu’nun karşısına kim çıkacak?

ALF Araştırma, CHP içerisinde bulunan siyasetçilere yönelik bir anket yaptı.

Araştırma şirketi CHP seçmenine “CHP’deki siyasetçiler içerisinde en güvendiğiniz 3 ismi söyler misiniz?” sorusunu yöneltti.
Ankette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu değerlendirme dışı bırakıldı.
Ankette, en çok seçmenin güvendiği isim yüzde 55.7’yle CHP Grup Başkanı Özgür Özel oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yüzde 53’le ikinci oldu.
Yüzde 44.1’le CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül üçüncü sırada.

Kılıçdaroğlu’nun karşısına CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel çıkabilir

CHP’de değişim tartışmaları sürerken Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisinden başka bir adayın daha yarışmasını beklediği ifade ediliyor ve bu ismin ise Meclis Grup Başkanı Özgür Özel olabileceği kaydediliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) değişim tartışmaları sürerken Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve muhalif isimler, atacakları adımları planlamayı sürdürüyor.

BirGün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre kurultayda delegeler tarafından aday gösterilmesi beklenen Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisinden başka bir adayın daha yarışmasını beklediği ifade ediliyor. Bu ismin ise Meclis Grup Başkanı Özgür Özel olabileceği kaydediliyor.

Kılıçdaroğlu, partililerle temasını artıracak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun çağrısının ardından hız kazanan CHP’deki değişim sürecinde genel merkez yönetimi planlamalarını netleştirdi. Edinilen bilgiye göre yeniden aday gösterilmesi beklenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, bu kapsamda partililerle olan temasını artıracak. Parti örgütlerini MYK’de resmen kendisine bağlayan Kılıçdaroğlu, bu birimlerle ilişkisini yoğunlaştıracak. Hem mevcut hem de il ve ilçe kongrelerinin ardından şekillenecek yeni yönetimlerle sık sık temas kuracak.

Kısa dalga

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler