Sosyal Medya

Piyasa

Doların 28 TL olduğu günü öngörmüştü! Özgür Demirtaş’tan yeni tahmin

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, son dakika açıklamasında dolar kuruna dair önemli bilgileri paylaştı. Dolarda 28 TL'yi günü gününe bilen Özgür Demirtaş döviz kuru tahminleriyle dikkat çekiyor. En son yaptığı uyarıda kamuoyunu büyük bir ekonomik değişikliğe hazır olmaları konusunda uyardı.

Doların 28 TL olduğu günü öngörmüştü! Özgür Demirtaş’tan yeni tahmin

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, son dakika açıklamasında dolar kuruna dair önemli bilgileri paylaştı. Dolarda 28 TL’yi günü gününe bilen Özgür Demirtaş döviz kuru tahminleriyle dikkat çekiyor. En son yaptığı uyarıda kamuoyunu büyük bir ekonomik değişikliğe hazır olmaları konusunda uyardı.

 

 

Dolar/TL kuru, alış fiyatı 28.0192 TL’den, satış fiyatı ise 28.0244 TL’den işlem görüyor.

 

Dolar, 28 TL seviyesini aşarak tarihi bir rekora imza atmış durumda. 26 Haziran 2023 tarihinde doların 28 TL seviyesine ulaşacağını önceden tahmin eden Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan son dakika bir uyarı geldi.

 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, haziran ayında dolarla ilgili yaptığı paylaşımda “Dolar: Gideceği yer 28. Sonrasını sonra konuşalım…” ifadelerini kullanmıştı.

 

Özgür Demirtaş son paylaşımında ise brent petrol fiyatı tahmininde bulundu. Demirtaş, “Brent Petrol 92.33 Dolar…” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler