Sosyal Medya

Genel

Seçil Erzan’dan Arda turan sorusuna şaşırtan cevap!

Yılın dolandırıcılık davasında, Arda Turan'ın Seçil Erzan ile kayıt altına aldığı konuşma, gündem oldu. Önce bir avukat ve ardından mahkeme başkanı tarafından Seçil Erzan'a, Arda Turan'ın kaydettiği görüşmenin detayları soruldu. Erzan'ın verdiği cevaplar, duruşmada şoke etkisi yarattı ve kendisine yönelik tehditleri de dile getirdi. Ayrıca, tehdit eden kişilerin isimlerini de mahkemede açıkladı.

Seçil Erzan’dan Arda turan sorusuna şaşırtan cevap!

Yılın dolandırıcılık davasında, Arda Turan’ın Seçil Erzan ile kayıt altına aldığı konuşma, gündem oldu. Önce bir avukat ve ardından mahkeme başkanı tarafından Seçil Erzan’a, Arda Turan’ın kaydettiği görüşmenin detayları soruldu. Erzan’ın verdiği cevaplar, duruşmada şoke etkisi yarattı ve kendisine yönelik tehditleri de dile getirdi. Ayrıca, tehdit eden kişilerin isimlerini de mahkemede açıkladı.

 

Banka müdürü Seçil Erzan’ın, ünlü futbolcular da dahil olmak üzere 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla devam eden soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

 

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun aktardığına göre, 20 Kasım 2023 tarihinde verdiği 176 sayfalık ifade detaylarıyla olaya ilişkin yeni bilgiler sunmaya devam ediyor.

 

Erzan’ın dolandırdığı ünlü isimlerden biri de Arda Turan’dı. Turan, 6 Nisan’da gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin ses kaydını alarak delil olarak soruşturma dosyasına sundu. Bu ses kayıtları, duruşmada Seçil Erzan’a yöneltilen sorular arasındaydı. Müşteki avukatlardan Murat Öksüz, “Sizin yakalanmanızdan 2-3 gün önce, yani 6 veya 7 Nisan’da Arda Turan’la bir ses kaydınız olduğu söyleniyor” dedi. Ancak Erzan, “Ben o ses kaydını hatırlamıyorum, bilmiyorum ve hiç görmedim” şeklinde cevap verdi.

 

Avukat Öksüz, “Dosyada tutanak altına alınmış bir kayıt var” diyerek Erzan’a cevap verdiğinde, Erzan, hatırlamadığını teyit etti. Bu sırada avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, “Hukuka aykırı olduğu için cevap vermeme hakkını hatırlatmak isterim, eğer hatırlamıyorsa” diye araya girdi.

 

İşte o diyalog…

 

Seçil Erzan : Hatırlamıyorum ses kaydı olduğunu da bilmiyorum.

 

Mahkeme Başkanı : Arda Turan sizi aramış ve işte benim saydıklarım dışında yani kimlerden para aldığın konusunda senden bilgi almaya çalışmış. Sen “En fazla 20-25 kişi civarında” demişsin. “Kimler fazla aldı?” diye sormuş. Sen “Semih fazla aldı.” “Ne kadar?” “Fırat fazla aldı.” demişsin Arda Turan’a. “Hatırlamıyorum” demişsin sürekli “100 kişi falan yoktur” demişsin. “Ne kadar? Kaç kişi var?” demiş Arda Turan sana, “100 kişi var mı?” “Yok yok o kadar” demişsin, “Maksimum 23 yani 25 kişi olsun o kadar bile yoktur. Zararda olanları biliyordum zararda meselâ Emre alamadı, sen anaparanı tamamlamadın, faizini almadın. Ödenenlerde nasıl senin?” “Yok ödenenler ya Seçil darmadağınım” diyor Emre falan demiş.

Seçil Erzan : Tarihi öğrenebilir miyim Sayın Başkanım? Tarihi öğrenebilir miyim ben?

 

Mahkeme Başkanı : Tutanakta tarihini bilmiyorum ama bu şikayetten önce yani şikayet edilmeden önceki bir zaman. Hatırlamıyor musun böyle bir konuşma yaptığını?

 

 

Seçil Erzan : Biz her gün hemen hemen konuşuyorduk. Bankayla görüştüğüm günlerde olabilir mi diye o yüzden tarihini sordum çünkü o akşamlar birkaç defa konuşmuştuk her gün bankada olduğum süre boyunca.

 

Avukat Murat Öksüz: Olabilir 5-6 Nisan o civarlarda.

 

Seçil Erzan : Tamam o dönemde olabilir bankada…

 

Mahkeme Başkanı : Tamam, 6 Nisan konuşmasıymış. Hatırlamıyor musun bu konuşmayı?

 

Seçil Erzan : Ben o dönemde her gün Arda ile konuşuyordum. Bu konuşmayı da, detayını okumam lazım ne konuştuğumuzu. Ben orada söylediklerimi okudunuz zaten hani fazla alanları söylemişim, az alanları söyledim.

 

Avukat Murat Öksüz : Fon olduğunu söylediniz. Ben diğer soruma geçebilir miyim Sayın Başkanım?

Mahkeme Başkanı : Tamam buyurun.

 

Seçil Erzan : Arda’ya fon dedim zaten.

 

 

Duruşmada Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, ‘Seçil Erzan tehdit edildi’ diyor. Mahkeme başkanı da, ‘Bu defalarca konuşuldu. Seçil Erzan seni kim nasıl tehdit ediyor’ diye soruyor. Seçil Erzan bunun üzerine “Beni Ayhan Akman tehdit etti. Fırat etti. Semih etti, Mimar Çetin’in eniştesi vardı o etti. Süleyman Aslan etti.  Birçok insan etti. Tanın etti, Merve…” diyerek isimleri açıkladı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler