Sosyal Medya

Gündem

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yatırım yapmak isteyen sporculara, ‘Bana ücretsiz sorun’ tavsiyesinde bulundu

Ünlü isimler arasında yer alan Fatih Terim ve Arda Turan gibi birçok kişinin adı, dolandırıcılık vakalarıyla anılmıştı. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sporculara yönelik yatırım tavsiyesinde bulunarak, "Bana ücretsiz danışabilirsiniz" şeklinde bir öneride bulundu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yatırım yapmak isteyen sporculara, ‘Bana ücretsiz sorun’ tavsiyesinde bulundu

Ünlü isimler arasında yer alan Fatih Terim ve Arda Turan gibi birçok kişinin adı, dolandırıcılık vakalarıyla anılmıştı. Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sporculara yönelik yatırım tavsiyesinde bulunarak, “Bana ücretsiz danışabilirsiniz” şeklinde bir öneride bulundu.

 

 

Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan’ın, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Emre Çolak gibi pek çok ünlü ismi dolandırdığı iddia edilen olay mahkeme sürecinde. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Erzan, savunmasını yaptı.

 

Mahkeme salonunda konuşan Erzan, “Her şey gereksiz bir özgüvenle, fazla sorumluluk almayla, ‘ben yaparım, ben hallederim’ düşüncesiyle başladı” dedi.

 

Arda Turan, Erzan’a güvenerek yüklü miktarda parasını kaptırdığını ve “Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil” diyerek kendisini kandırdığını ifade etti. Turan, 13 milyon 900 bin dolarını Erzan’a teslim ettiğini ve tüm birikiminin bir anda kaybolduğunu dile getirdi.

 

Bu durumun ortaya çıkmasının ardından ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya üzerinden sporculara önemli bir tavsiyede bulundu. Demirtaş, sporculara seslenerek, “Yatırım yapmadan önce mutlaka bir uzmana danışın. ÜCRETSİZ olarak bana sorabilirsiniz” dedi.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler