Sosyal Medya

Borsa

Özgür Demirtaş Öyle Bir Video Paylaştı Ki Paylaşım Rekoru Kırdı! Ekonomiye Ne Olacak?

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bugün sabah saatlerinde paylaştığı  'ekonomiye ne olacak' başlıklı videosu kısa sürede izlenme rekoru kırarak Youtube Türkiye Trend Videolar listesine girdi.

Özgür Demirtaş Öyle Bir Video Paylaştı Ki Paylaşım Rekoru Kırdı! Ekonomiye Ne Olacak?

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bugün sabah saatlerinde paylaştığı  ‘ekonomiye ne olacak’ başlıklı videosu kısa sürede izlenme rekoru kırarak Youtube Türkiye Trend Videolar listesine girdi.

 

Özgür Demirtaş, bugün kendisine ait Youtube kanalından yayınladığı ‘ekonomiye ne olacak’ başlıklı videosu 10 saatte yarım milyon izlenmey aşarak Youtube Türkiye Trend Videolar listesine girdi.

 

Demirtaş, günler öncesinden yaptığı paylaşımda, Mehmet Şimşek sonrası ekonomide nelerin olabileceği ve yapılması gerekenleri sıralayacağı yönünde video çekeceğini belirtmişti.

 

Özgür Demirtaş,  sabah saat 10.00’da yayınladığı videosunu ‘Yeni videom yayında. Videonun sonundaki grafiği görmeden ve dinlemeden ekrandan ayrılmamanızı dilerim. Tüm tanıdıklarınıza bu videoyu yaymanızı dilerim. Siyasetçilere tam saha pres yapalım. Bir olalım ülkeyi düzeltelim. Hep beraber…’ notuyla paylaştı.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler