Sosyal Medya

Genel

YENİLEME:  Başkan ve Emine Erdoğan’a Covid-19 teşhisi

Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde,…

YENİLEME:  Başkan ve Emine Erdoğan’a Covid-19 teşhisi

Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptırdıkları Koronavirüs (Covid-19) testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Erdoğan’ın Covid-19’a yakalandığını duyurmasının ardından parti liderlerinden ve siyasi isimlerden geçmiş olsun mesajları gelmeye başladı. Gelen mesajlar ve Erdoğan’ın yanıtları şöyle:

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın corona olduğunu açıklaması ardından sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlar yapanlarla ilgili savcılıklar harekete geçti. Başta İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olmak üzere hakaret içerikli paylaşımlar ile ilgili re’sen soruşturmalar başlatıldı.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NDAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“5 Şubat 2022 tarihinde Sn Cumhurbaşkanı tarafından kendisi ve eşinin Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğu yönünde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımını ilgi tutarak yapılan bir kısım paylaşımlarda; Cumhurbaşkanına hakaret, dini değerleri aşağılama vs suç teşkil eden ifadelerle ilgili olarak, Cumhuriyet Başsavcılığımız yetkisinde tespit edilen şüpheliler hakkında re’sen soruşturma başlatılmış olup konuyla ilgili gerekli adli işlemler kolluk birimleriyle birlikte yürütülmektedir.

Haber linki:

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Emine Erdoğan, “Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz” dedi.

 

Kaynak:  Hürriyet

 

ParaAnaliz olarak Recep Tayyip Bey ve eşi Emine Hanım’a acil sağlık dileriz.

BAKMADAN GEÇME

Benzer Haberler